Het verschil

Open Space Events is een bijzonder bureau!

Natuurlijk zijn we professionals, voeren professioneel evenementen en workshops uit, zijn ervaren, hebben up to date kennis en een professioneel netwerk. Net zoals vele anderen...
We onderscheiden ons echter ook...!

Onze focus is de interactie van de deelnemers

Interactieve werkvormen en workshops zijn de kern van al onze events. Voor groepen van 30 tot 1000 deelnemers organiseren wij inspirerende interactieve events waarbij de deelnemer altijd zelf actief deelneemt.

Samenwerken geeft meer rendement

Dit omdat wij geloven in de meerwaarde van een intensieve samenwerking met de opdrachtgever. Deze meerwaarde ligt in het samenvoegen van kennis en netwerk van de opdrachtgever op het gebied van de eigen organisatie, sector en doelgroep en de kennis van Open Space Events op het gebied van conceptontwikkeling, programmering, communicatie en logistiek.

Onze medewerkers hebben een groot netwerk tot hun beschikking en kennen het veld goed. Kenmerkend voor onze handelswijze is onze grote betrokkenheid en interesse in ons werkveld. U kunt erop vertrouwen dat onze inzet voor uw evenement optimaal zal zijn.

Wij zijn een organisator voor bijeenkomsten waarop kennis ontwikkeld wordt.

Als u met een grote groep uit uw organisatie of uit verschillende organisaties beleid en strategie verder wilt ontwikkelen vind u bij ons de juiste opzet.

We werken niet alleen met Open Space werkvormen, maar met een breed scala aan interactieve eventvormen.

Daarbij verzorgen we uiteraard ook de gehele organisatie van het event van begin tot eind.

  1. We werken projectmatig. We analyseren samen met u de situatie en maken een voorstel voor een Open Space traject. U krijgt maatwerk oplossingen. Daarvoor hebben we ervaren eventorganisatoren in dienst die ook een goede back-up vanuit onze organisatie krijgen.
  2. We zetten het internet op een bijzondere manier in: via ons kunt u uw event via internet presenteren met een heleboel extra service voor de deelnemers. Zoals foto's en gegevens van deelnemers, webforums voor bezoekers, rapportages van het event, foto's van het event, enz. Dat geeft transparantie, informatie en houvast.
    De trajecten die we voor u uitvoeren zijn hierdoor extra ondersteund, met een grotere mate van zelfsturing van de deelnemers.
  3. We zijn verder de grootste Open Space organisator van Nederland.
  4. We zijn een aantal allianties aangegaan met professionele topspelers in het werkveld en kunnen u daardoor een breder scala diensten leveren.

Aanvraagformulier voor Open Space info

Naam bedrijf:
Soort bedrijf:
Uw naam: Aanhef:
Postadres:
Plaats: Postcode:
Emailadres:
Telefoon: Mobiel:
Evt. website: Fax: